Ons

Dagens fundering och händelse;

Jobbar kompisarna frågade om jag skulle följa med och äta på restaurang på lunchen idag. Vi har gjort det lite då och då innan operationen och en gång har vi hämtat mat efter operation. Vi skulle då ha ätit där också men jag ville hämta eftersom det känns så onödigt att betala 78 kr för en lunch när jag ändå inte kan äta så mycket, så hämtar man kan man spara resten till dagen efter eller ta med sig hem till dottern :)

Jo, så idag så frågade de och jag motfrågade så klart om vi skulle hämta istället, men de ville äta där så jag och en annan tjej avstod och åt vår medhavda lunch. Och nu till min fundering, är jag snål som tänker som jag gör.. vad spelar det egentligen för roll att äta där och lämna 2/3 av maten.. Man betalade ju samma pris förr och då åt man upp allt och var äckligt mätt..

Man kan ju inte avstå från restaurang besök för att man inte kan och vill äta upp allt.. Hmm måste nog tänka om i detta.. (Visst har faktiskt inte råd att äta lunch för 78 kr för ofta oavsett om jag äter upp maten eller inte)

:))

Tis

Dagarna bara rullar på och man hinner inte riktigt med sitt liv...

Har fortfarande dåligt samvete till att jag inte har kommit igång med motionen, måste verkligen :((
Vikten går neråt hela tiden, nere under tresiffrigt :) Sammanlagt från flytstart -22,5 kg. Det måste ju vara jätte bra efter bara 3 månader. Det börjar synas och en del kommenterar och en del inte. Lättare att göra saker och ting. tex i helgen krp jag omkring på golvet och skruvade ihop IKEA möbler i 3 timmar.. Kändes inte alls jobbigt men dagen efter hade jag träningsvärk som hette duga.. I baken, innerlåren och i armarna... MAn skulle kunna tro att jag varit på ridutflykt hihi..

Idag är känns det mindre, jag gillar inte träningsvärk.. Hur ska man träna utan att få träningsvärk??

Önskar alla en bra tisdag :) 

Fre

Idag är det fredag och jag  är ensam hemma just nu :) Skönt med lugn och ro. Sitter med datorn och läxbockerna samtidigt och försöker få inlämningsuppgifterna klara... Är dock lite splittrad och har svårt att koncentrera mig :)
Kanske dags att lägga läxorna åt sidan och ta helg ;)

Idag har jag tänkt på operationsärren litegrann. När jag tog bort grafferna så sa distrikssköterskan att det inte behövs att tejpa såren att de skulle läka fint i allafall. De såg fina ut då men nu för tiden är de ju inte så smala och fina som då. De har blivit bredare och rödare och nu känns det som en dålig idé att inte ha tejpat de. Visst de bleknar ju men det tar ju kanska lång tid :( Jag ska ju inte gå runt utan tröja så att de syns men irriterande att man inte tänkte själv och tejpade såren.. Men men det är sånt man får stå ut med liksom lite slapp hud här och där :)

EN grej till jag funderat på, jag kan inte typ klunka i mig dricka utan måste dricka sakta och en klunk i taget. Är det så det kommer vara jämt? Tar ju så lång tid att få i sig mängden vätska genom att dricka lite i taget, Fattar ju att det inte är möjligt när man precis har ätit men när magsäcken är tom? tex en timme efter måltid? Någon som vet?

Önskar alla en trevlig helg :))


RSS 2.0