:)

Nu börjar det närma sig:)
Idag har jag hållt tummarna för norrlänskan som gjort sin operation idag. Hoppas det har gått bra.

Jag har fått ryggskott, attans vad ont det kan göra. Idag har det dock känts lite bättre men man känner sig verkligen som en gammal gumma som stapplar omkring :) Känns verkligen som kroppen faller isär ibland..

En gammal kompis har tjatat på att jag ska följa med och åka motorcykel med honom.. Jag är  livrädd och det känns som det inte kommer att gå eftersom jag väger så mycket... Har lovat att  följa med på torsdag men önskar nästan att det ska regna så jag slipper... Men samtidigt vill jag ju :)

Nu blir det att bädda ner mig i soffan och ta det lugnt innan sängen :)


:\

Nu börjar det närma sig..
Om 2 veckor börjar jag äta flytande. Jag längtar till dess faktiskt, att få börja mitt nya liv :)

Jag har fått order om att dricka Modifast, spelar det egentligen någon roll om man tex blandar och dricker Nutrilett eller något av de andra som finns? Måste ringa och fråga.

Annars går livet sin gilla gång. Har inte börjat träna, äter inte jätte nyttigt än.

Har varit hos ortoped med min hälsena, har inflamation i hälsenefästet och det kan ta massor av månader innan det går över.. suck Hoppas verklign att det lättar för hälsenan när jag börjar gå ner i vikt och fötterna får mindre belastning. Har även ont i knäna men det blundar jag för nu...



:))

Idag fick jag en glad nyhet när jag kollade i min brevlåda :) Operations tiden.
Operation blir den 21 juni så det stämde ju inte det som sköterskan sa att det skulle dröja till augusti..

Tycker att det har gått väldigt fort allting faktiskt.

I början av januari Bad jag VC om remiss till operation
I början av februari var jag på grupp information
1 april på läkarbesök
21 juni operation

Så den 6 juni börjar jag leva på modifast :)

Känns som en bra dag idag :)




:)

Ännu en vecka har förlutit och ingen operationstid, Ringde faktiskt Ersta igår för att höra hur de ligger till med tider och om jag kan planera juni eller om jag kan förvänta mig operation då. Tyvärr verkar det dra ut på tiden och sköterskan sa att det kan dröja till augusti... Hm så tråkigt men men får väl försöka stå ut i sommar.

Annars går dagarna ganska fort och i morse kändes det som om det snart skulle vara jul igen.. Snöade massor men som tur var smälte det bort ganska fort.

Nu är det dags för sängen :)

RSS 2.0