Mån

Glömde visst att uppdatera förra måndagen.

Då var veckans vikt minskning 2 kg
Totalt 14kg

Den senaste veckan är viktminskningen 0 kg :) Men antar att det är så ibland..

Tänker inte lägga så stor vikt vid det utan kör på som vanligt :)

Nu är det sista arbetsveckan :) Snart 2 veckors semester :)

Natti natti

Fre :)

Fredag idag och känner ganska mycket tristess.. Känns som jag är ständig trött och orkeslös just nu, inte så att jag bara vilar men gör lite som diskar lite, vilar lite och sitter vid datorn...

SKa iväg på fest ikväll men eftersom jag inte kan dricka än så är jag chafför.. Kul :)

Hoppas det blir kul men kan ju ta bilen hem annars :)

Önskar alla en fin fredag kväll :)


:)

Veckas viktminskning 1,5 kg
Totalt 12kg

Tyvärr har jag inte tagit fram måttbandet men ska försöka göra det snart, Jag har ju mätt mig några gånger men inte på 2 veckor.

Dagarna går extremt fort och hinner knappt med det jag borde, idag är det första dagen på jobbet efter op. Kändes helt ok men eftersom jag har ett stilla sittande jobb så blev det jobbigt att sitta efter halva dagen. Så då fick jag stå lite.

Annars har jag varit på en lite promenad och sedan spelat minigolf. Tycker det är jobbigt att promenera eftersom jag fortfarande har ont i hälsenan, det går ju aldrig över, blir galen snart när man inte jag gå eller dansa zumba :(

Maten funkar bra men är lite rädd äta annat än flytande om jag inte är hemma i fall jag skulle få dumping.. Men håller mig mätt förutom på kvällarna då jag känner sug efter att äta. Är inte svårt att låta bli men är jobbigt att vara sugen..

:)

Nu har det nästan gått 3 veckor sen op och idag har jag ätit lite mosad mat, Jätte gott och det var svårt att äta långsamt ;) Var tvungen att verkligen tänka mig för när jag åt så jag skulle tugga ordentligt. Fick inget dump i allafall blev mätt snabbare än med allt flytande :)

Idag har jag annars skjutsat runt på min fd svägerska, varför s'ger man fortfarande svägerska?? Kan man säga vän nu? Men det blir så konstigt då vora barn är kusiner. Fd svägerska öåter ju helt fel.. Hmm måste komma på något bättre eller är det någon som har något bra förslag?

Imorgon är det vägdag, återkommer med uppdatering då :)



:D

Veckans viktminskning ; 1,5 kg
Totala viktminskning; 10,5 kg


1,5 kg är egentligen lite lite men bättre än inget. Denna vecka ska jag försöka komma iväg på promenader på kvällarna så hoppas nästa vecka blir bättre.

Har en lite konstig våg, det avrundar till närmsta halv kilo, Det går inte att se vad man väger utan vågen berättar det med en röst och önskar mig en bra dag :)

Önskar alla läsare också en bra dag :)

Ikväll ska jag ta fram måttbandet och se vad som har hänt på den fronten på  dessa 3 veckor ...

<3

Söndag idag och snart är det 2 veckor sen op, tiden går ganska fort och mår ju bättre och bättre hela tiden. Nu går maten och ätandet på rutin, Håller nästan mina 7 måltider ibland 6 men det blir så om man sover lite för länge. Fortfarande efterrättssoppor, yoghurt och hallonkräm till mellanmålen, Ärtoppa eller spenatsoppa med kokt ägg till lunch och middag. Detta är ju inte helt släta med det har funkat med magen utan att det gör ont så hoppas det inte gör någon skada.
Känner mig ganska pigg och imorgon ska jag börja med lite längre promenader och imorgon är det vägdag hopas på bra siffror men man är alltid lite nervös att ställa sig på vågen..


...

Gårdagen blev lite för mycket känns det som. Hade jätte ont i magen på kvällen sen men som tur är känns det bättre idag.
Var aktiv hela dagen,gick jätte mycket och bar lite för tungt. Sen åt jag kvällsmat för fort tror jag eller så var jordgubbarna inte tillräckligt mixade, Åt yoghurt och färsta jordgubbar.. Ska inte äta mer jordgubbar på ett tag.

Idag blir det iväg och kolla på fotboll och italienare tror jag :)

RSS 2.0