:/

Att vänta är inte riktigt min starka sida. Tycker att detta är fruktanvärt jobbigt med att inte veta när operationen kommer ske. Känns som man bara går på sparlåga.

Känner mig mer fet än i vanliga fall, hittar inga kläder att på mig, mer hungrig och sugen hela tiden.
Vill komma igång med träning och flytande även om jag känner att det kommer kännas jobbigt med flytande i 2 veckor.

Hur har ni andra gjort under tiden innan ni fick tid för op? Som vanligt eller direkt börjat med träning och nyttig kost?

:))

Veckans träning; (hittills)

Mån Zumba 1h
Tis Inget
On Zumba 2o min
To Promenad 45 minuter


Har tyvärr fortfarande ont i hälen sen nov så det är så svårt att träna :( Hoppas verkligen den blir bra snart.

Maten har varit ok. Har försökt att vänja mig vid flytande, soppa och yoghurt och äta lite varannan timme. Men det känns som om jag går bara upp i vikt i alla fall.. Ska väga mig i morgon.

Idag har var varit med en kompis till stallet och hjälpt henne att ta in hästarna. Det var kul och saknar faktiskt att rida. Hoppas kunna rida någongång i framtiden, helst på islandshäst. Men det får vänta ett antal kilo så det inte blir synd om hästarna.

Nu dags att fixa färdigt det sista för morgondagen!

Natti natti

:)

Lördag och en slappar dag :)
SKa iväg på fest ikväll men det känns inte som jag egentligen är så sugen på det men men..

Nu väntar jag på att få tid till operation. Var på läkarbesök den 1 april och bör väl få operationstid inom 3 månader. Jag fick inget av läkaren att jag måste ha gått ner si eller så mycket innan men han sa att jag får gå ner hur mycket som helst..
Har försökt litegrann att äta lite flytande, lite yoghurt, soppa men är som vanligt mer sugen på annat och tänker samtidigt att man ska passa på för sen kan jag ju inte äta annat på ett bra tag.

Är rädd samtidigt som jag är förväntansfull. Vill få tiden så jag kan planera in flytperioden innan op.


RSS 2.0