:))

Yippiee :))
Tvåsiffrigt idag :))


:)

Semestern är slut och nu tillbaka på jobbet... Känns nog sådär. Tycker att jag har massor att göra hemma så har inte riktigt tid med att jobba.. Haha fast måste nog det :)

Vägde mig idag fast jag väger mig på måndagar egentligen och vågen visade - 1 kg. Inte dumt alls.

Nu är det helg snart och önskar alla härliga dagar, vi hoppas på lite sol :)

Sthlm

Idag blev det resa till Stockholm och 2 månaders kontroll. Måste säga att jag blev lite besviken över kontrollen. Det tog max 10 minuter. Vägning och mätning av midjemåttet. Inga prover eller sånt. De frågade lite hur det funkar och vad jag typ äter och så. Fick lite påbackning att jag inte dricker tillräckligt med vatten och att mejeriprodukter måste vara ca 5dl /dag. Äter nästan aldrig mjölkprodukter, måste nog skärpa mig lite där :) 

Hade nog tänkt att de tar lite mer tid och sedan hade jag tänkt äta lunch med en kompis. Men det blev ju inte alls som jag planerat. Åkte hemifrån vid 8, var framme vid 10, väntade på min tid kl 11 i väntrummet.. Klar kl 11,10..
Sen hade min kompis inte tid utan var tvungen att jobba och jag hade bokat tågiljetterna hem vid 15.. Så det blev att äta lunch ensam vid tågstationen och sedan knalla runt i affärer några timmar:)

Lunchen jag åt var kycklingfile med råstekt potatis och någon typ av pepparsås. Råstekt potatis var egentligen samma sak som pomme förutom att formen var annorlunda.. Lite besviken där men blev ju lagom mätt av kycklingfilen och såsen, Inga grönsaker alls på tallriken.. Det var dåligt tycker jag,,

Köpte en värmekudde till dottern och såg massor jag hade kunnat köpa men får bli nästa gång när vi besöker Stockholm.

Viktminskning denna vecka 0kg... Trist men har säkert med helgens fester att göra :) Nu ska jag ställa mig på crosstrainern en stund och sedan rocka rockring :) Det är så svårt bara, men man kanske lär sig och lite motion är det ju att böja sig ner hela tiden och plocka upp rockringen :)

Hoppas alla har haft en bra helg :)

Sön

Söndag igen och helgen är slut :(

Denna helg har jag faktiskt festat för första gången sen operationen. Har tidigare dryckigt EN cider eller ETT glas vin någon kväll i somras men både fredag och lördag har jag dryckigt flera glas :) Inte så bra för viktminskningen säkert, ska väga mig i morgon men man måste ju leva också. Det gick överförväntan, fredagen kände jag av det mer men kändes ändå som alkoholen gick ur kroppen ganska snabbt. Hade huvudvärk på lördagen men efter att ha fullt på med massa vatten kändes det mycket bättre :) Lördagen blev precis lagom, lite salongberusad och hade så roligt. Dansade i flera timmar :) Jag gillar inte att bli full utan vill vara lite sådär lagom salongsberusad, tycker inte om att dricka för att bli full utan för att det är gott.. Cider är svårare att dricka pga kolsyran så det blev vin, nackdelen med vin ute är att det oftast inte är så gott.. surt, vill ha lite sötare vin men det funkade fint :)

Imorgon blir det resa till Ersta för 2 månaderskontroll :) Hoppas allt ser bra ut.

Sön

Tiden går snabbt här :) Har precis haft 2 veckors semester och har varit utan dator hela semestern. Skönt men samtidigt upptäcker man hur berooende man är :)

Viktminskningen går framåt, känns väldigt bra fast har så dåligt samvete att jag inte har börjat få fart på motionen, har bestämt mig att börja på måndag... Allafall i lite skala till en början :) Hade ju planer på att börja promenera direkt efter op men eftersom jag fortfarande lider av inflamerad hälsena så är det långt ifrån bekvämt med promenader.


Lite vikt och mått hittills :

Start                          10 veckor (från flytstart) 8 veckor sen op)
Vikt 120kg                  102,5 kg
Midja 122 cm              110 cm
Höft 133 cm                125 cm
Mage 136 cm              128 cm
Arm 44 cm                   40 cm
Byst 131 cm                118 cm
Under byst 112cm        101 cm
Lår 80 cm                    65 cm (tror inte jag mätte på rätt ställe från början ??)
Vad 45 cm                   42 cm


Så visst har det väl hänt en del men finns MYCKET kvar :) Men har ju så klart inte gått så lång tid och det ska gå i lagom takt :)

Maten funkar bra, kan äta allt som jag vill, får inte dumpningar, ( äter sakta, gjorde det innan op med) undviker sött och för fett. Ibland glömmer jag något mellanmål men annars äter jag i stort sätt 6 gånger om dagen, små portioner.
Känner mig pigg och glad men ändå som om jag bara väntar...

RSS 2.0